وی ادامه داد: براساس نتایج سال گذشته نقطه قوت خدمات پس از فروش خودرو، حرکت جمعی و جامع بخش خدمات پس از فروش برای تطابق فرایندهای ضمانت، سفارش گذاری و تأمین قطعات، مدیریت ارتباط با مشتریان، فرایند پذیرش و ترخیص با الزامات آیین نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو و نقاط ضعف به ترتیب کمبود یا نبود قطعه، کیفیت پایین خدمات و تعمیرات و هزینه بالای خدمات و قطعات است که البته سرمایه گذاری یکی از عوامل مهم در جبران نقصانی است که در بهبود شرایط و جلب رضایت مشتریان موثر است.
غیاثی در مورد کشورهای سرآمد در موضوع خدمات پس از فروش و تاثیری که می توانیم از آنها بگیریم تصریح کرد: عمدتاً کشورهایی که در صنعت خودرو پیشتاز هستند در خدمات پس از فروش هم برتری نسبی دارند زیرا به علت تولید در تیراژ بالا و اعتبار برندی که دارند سود بالایی را حاصل کرده و بخشی از این درآمد را صرف تحقیق و توسعه و ارایه خدمات پس از فروش می کنند.
وی تاکید کرد: در باب انعقاد قرارداد با طرف های خارجی، خدمات پس از فروش تابع شرکت های خودروساز است و هر چه قراردادهای خودروسازان با طرف های خارجی از نظر کمی و کیفی بیشتر باشد به همان نسبت امیدواری برای افزایش سطوح کمی و کیفی خدمات پس از فروش بیشتر می شود.
این مقام مسئول در مورد میزان توان زیرساختی ایران برای جذب سرمایه های بیشتر برای بخش خدمات رسانی تصریح کرد: بهتر است به جای عبارت زیرساخت از توان استفاده کنیم. بازار بزرگ 400 میلیون نفری ایران و کشورهای اطراف، نیروی کار نسبتاً ارزان، منابع انسانی توانمند از جمله ویژگی هایی است که کشور ما را برای سرمایه گذار خارجی جذاب کرده است.
غیاثی ادامه داد: البته سرمایه گذار خارجی به دنبال کسب سود است و باید شرایطی را فراهم آورد تا به حضور فعال و موثر در ایران تشویق شود. فراموش نکنیم که ما در اطراف خود رقبای سرسختی مانند ترکیه را داریم که به طور طبیعی به دنبال جذب سرمایه گذاران خارجی است. لذا باید گام های سریع تر و دقیق تر در این زمینه برداریم.
وی در مورد تصمیم برند رنو برای در دست گرفتن حوزه خدمات پس از فروش محصولات تولیدی خود در ایران اظهار اشت: در انجام هر کاری محاسن و معایبی وجود دارد. دیکته نوشته نشده هم غلط ندارد. لذا باید ابتدا نتیجه استقلال بخش خدمات پس از فروش شرکت رنو در ایران را رصد کرد تا بتوان براساس نتایج حاصله درباره جدا شدن خدمات پس از فروش خودروسازان وطنی هم اظهار نظر کارشناسی شود.
آخرین آمار سپرده گذاری مرکزی از جمعیت سهامداران ایرانی و خارجی
شرکت سپرده گذاری مرکزی آخرین آمار تعداد سهامداران ایرانی را با افزایش ۳۳ هزار و ۱۲۸ کد جدید، ۹ میلیون و ۶۰ هزار نفر اعلام کرد.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، براساس اعلام شرکت سپرده گذاری مرکزی، آخرین آمار تعداد سهامداران ایرانی با افزایش ۳۳ هزار و ۱۲۸ کد جدید به ۹ میلیون و ۶۰ هزار نفر رسیده است.
درحال حاضر 4 میلیون و 631 هزار مرد و 2 میلیون و 155 هزار زن در بازار سرمایه ایران کد سهامداری دریافت کرده اند و بیش از 38 هزار کد حقوقی و 746 کد سهامدار خارجی نیز صادر شده است.
بر اساس این گزارش، حدود 17 هزار نفر ماه گذشته با استفاده از اوراق حق تقدم تسهیلات مسکن وارد فرایند دریافت تسهیلات از بانک مسکن شدند تا مجموع کل افرادی که از سال 89 از این اوراق استفاده کرده اند، به رقم یک میلیون و 245 هزار نفر برسد.
همچنین در آبان ماه امسال، 20 نماد جدید شامل 14 گواهی سپرده کالایی، یک سلف استاندارد، 2 اوراق مرابحه، یک صندوق قابل معامله ( ETF )، یک اوراق تسهیلات مسکن و یک نماد در بازار فرعی بورس در سامانه پس از معاملات شرکت سپرده گذاری مرکزی درج شد.
علاوه بر این ۲۰ سرمایه گذار خارجی در آبان ماه کد سهامداری خود را از این شرکت دریافت کردند که ۱۱ کد برای سرمایه گذاران حقوقی بوده است.
نخستین کد سهامدار خارجی بازار سرمایه ایران را آبان ماه سال 73 یک شرکت آلمانی دریافت کرد و تاکنون 726 کد سهامدار خارجی در این بازار صادر شده است.
در حال حاضر سرمایه گذارانی از آمریکا، انگلیس، اسپانیا، روسیه، آلمان، سوییس، سوئد، ازبکستان، چین، هلند، هند، ترکیه، لبنان، آفریقای جنوبی، ژاپن، قبرس، ایتالیا، امارات، نروژ، یونان، اندونزی، مالدیو، لهستان، هنگ کنگ، قطر، عراق، پاکستان، سوریه، لوکزامبورگ، کویت، نیوزیلند، مالزی، کره جنوبی، گرجستان، ارمنستان و افغانستان فعال هستند.
در این فهرست نام 34 سرمایه گذار ایرانی مقیم خارج از کشور نیز دیده می شود.
+ نوشته شده توسط
Bors در سه شنبه، ۲۳ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۹:۳۷ قبل از ظهر، ۵۱ بازدید
،
بدون دیدگاه